Vacature bij Tandartspraktijk Draga in Amersfoort Liendert
Welkom bij
Tandartspraktijk Draga

Bij spoed buiten praktijkuren:

T: Spoed 0900 15 15

Tandartspraktijk Draga:

T: Tel:033 477 90 60

Vacature Tandtechnicus

Gezocht:              Amersfoort, 14-02-2021

 

Tandtechnicus (m/v) protheses

 

 

Beste Lezer,

 

Onze 2 tandartspraktijken in Amersfoort gaan uitbreiden met een digitaal laboratorium.

We hebben veel werk aan het aanmeten van verschillende soorten protheses: Volledige onder- en bovenprotheses, frameprotheses en partiële protheses. We hebben nu besloten die nu zelf te gaan maken. We zullen daarvoor de nieuwste CAD/CAM-technieken gebruiken. Alles wordt zoveel mogelijk digitaal gedaan. Modellen of afdrukken worden gescand met een scanner. De afdruklepels en de prothese worden geprint of gefreesd met de nieuwste print- en freesapparatuur. Voor het ontwerp gebruiken we het designprogramma Exocad.

 

Omdat we nu net beginnen, hebben we de eerste paar weken plek voor één prothese-tandtechnicus. Eerst nog voor 1 dag per week. Dit zal daarna snel meer worden waarbij er zelfs fulltime werk zal zijn voor de tandtechnicus, mocht hij of zij dat eventueel willen.

Met de tandarts leer je verder hoe je de protheses digitaal scant, ontwerpt en freest.

Je kan bij ons doorleren tot en met ‘Klinisch Tandtechniker, waarbij je ook de eenvoudige handelingen van de tandarts overneemt. Je zal ook frameprothese en Klikgebitten op implantaten mogen maken, als je dat aandurft tenminste. Je kan bij ons dus blijven doorleren, als je dat wilt.

 

We zijn op zoek naar een:

  • Leerling-, beginnend- of gevorderd tandtechnicus prothese,
  • Leerling/beginnend/gevorderd tandtechnicus kroon/brugwerk mag ook, als je tenminste eerst protheses wilt maken.
  • Je moet een werkinstelling hebben. Je moet zelfstandig door kunnen werken. Je hoeft ook weer niet te stressen. Maar je moet wel op tijd het werkstuk van de patiënt afhebben. We zullen je helpen waar nodig is.
  • Je moet enthousiast zijn en leergierig.
  • Je moet handigheid hebben met het digitale ontwerpprogramma Exocad. Of je moet het graag willen leren.
  • Je moet handig zijn met computers. Zowel met de hardware als met de software.
  • Je moet redelijk tot goed Engels kunnen lezen en begrijpen, omdat veel van de instructieboeken van het CAD/CAM tot nu toe in het engels zijn.
  • Je salaris kan per uur gaan of per afgeleverd werkstuk. De hoogte van jouw loon hangt af van het aantal jaren ervaring. We bieden jouw een schaal aan, waarbij je elk jaar in loon stijgt.
  • Aantal uren per week in gezamenlijk overleg
  • We geven de voorkeur aan iemand die in-, of in de buurt van Amersfoort woont.

 

 

Lijkt dit jou wat?

Stuur dan een sollicitatiebrief naar Info@tandartsaandehaven.nl ter attentie van dhr. E.J.A. Draga. Tandartspraktijk E.J.A. Draga en tandartspraktijk aan de haven in Amersfoort.  Stuur ook jouw CV op met jouw al jouw werkervaring en de bedrijven waar je hebt gewerkt. Beschrijf of je ervaring hebt met computers en/of Exocad . Beschrijf wat je op dit moment allemaal kan op het gebied van het vervaardigen van protheses en of je ook eventueel klinisch tandtechnicus wilt worden. Wij zullen daar dan binnen een week op reageren. Je kan dan misschien bij ons langs komen voor een sollicitatiegesprek.